Je bent nu hier Pannenkoekenboot Amsterdam > Groepsuitje

Groepsuitje

Op zoek naar een leuk groepsuitje in Amsterdam?

Organiseer je een groepsuitje in Amsterdam voor collega’s, familie, vrienden of personeel? Dan is de Pannenkoekenboot de juiste locatie! Je kunt gemakkelijk online tickets reserveren voor jouw groep voor een van onze reguliere vaarten. Er zijn weliswaar ook andere gasten aan boord, maar de bemanning zorgt altijd voor een aparte tafel voor jouw gezelschap. Alle rondvaarten zijn inclusief onbeperkt pannenkoeken eten. Check hier de actuele vertrektijden en beschikbaarheid.

Groepscombinaties

Maak jouw uitje nog leuker en combineer de Pannenkoekenboot gemakkelijk en extra voordelig met een andere activiteit.

Pannenkoekenboot & THIS IS HOLLAND
Maak jouw dag in Amsterdam compleet en combineer de Pannenkoekenboot extra voordelig met THIS IS HOLLAND! Prikkel al je zintuigen met deze combinatie. Ervaar Nederland in vogelvlucht bij THIS IS HOLLAND en geniet van het uitzicht vanaf het IJ terwijl je onbeperkt oer-Hollandse pannenkoeken eet tijdens een 75 Minutenvaart op de Pannenkoekenboot.

€ 29,50 per volwassene (je bespaart € 6,50)
€ 19,50 per kind van 4 t/m 11 (je bespaart € 4,50)

Pannenkoekenboot & Splashtours Amsterdam
Wil jij de stad optimaal verkennen en ook nog eens een spectaculaire duik in het IJ maken? Profiteer dan dit combinatieticket: twee unieke belevingen op één dag met korting! Splashtours biedt een ‘anders-dan-anders’ stadstour door Amsterdam. Een tour met deze unieke amfibiebus zorgt voor een onvergetelijke ervaring voor jong en oud! Voor of na de Splashtour vaar je 75 minuten met de Pannenkoekenboot Amsterdam op het IJ.

€ 38,40 per volwassene (je bespaart € 9,60)
€ 27,60 per kind van 3 t/m 11 (je bespaart € 6,90)

Pannenkoekenboot exclusief afhuren

De Pannenkoekenboot is exclusief af te huren voor gezelschappen tot 120 personen. Hierbij kan de boot de vaste koers volgen, maar in overleg met de kapitein kun je ook een geheel eigen koers varen. Het afhuren van de boot is mogelijk buiten onze vaste afvaarttijden en ook ideaal voor een familie-uitje, bedrijfsuitje, verenigingsuitje, Sinterklaasviering, Kerstuitje of nieuwjaarsborrel! Meer informatie over het exclusief afhuren van de boot vind je hier.

Wil je meer informatie over alle mogelijkheden? Neem vrijblijvend contact met ons op en wij helpen je graag met het samenstellen van het ideale groepsuitje!

DOE EEN AANVRAAG

BOEK JOUW TICKET(S)

Update COVID-19

Helaas zijn we tijdelijk gesloten vanwege de aangescherpte coronamaatregelen. We hopen je snel weer te mogen ontvangen aan boord! Gasten met een reservering worden op de hoogte gebracht per e-mail.