Je bent nu hier Pannenkoekenboot Amsterdam > Groepsuitje

Groepsuitje

Op zoek naar een leuk groepsuitje in Amsterdam?

Organiseer je een groepsuitje in Amsterdam voor collega’s, familie, vrienden of personeel? Dan is de Pannenkoekenboot de juiste locatie! Je kunt gemakkelijk online tickets reserveren voor jouw groep voor een van onze reguliere vaarten. Er zijn weliswaar ook andere gasten aan boord, maar de bemanning zorgt altijd voor een aparte tafel voor jouw gezelschap. Alle rondvaarten zijn inclusief onbeperkt pannenkoeken eten. Check hier de actuele vertrektijden en beschikbaarheid.

Pannenkoekenboot exclusief afhuren

De Pannenkoekenboot is exclusief af te huren voor gezelschappen tot 120 personen. Hierbij kan de boot de vaste koers volgen, maar in overleg met de kapitein kun je ook een geheel eigen koers varen. Het afhuren van de boot is mogelijk buiten onze vaste afvaarttijden en ook ideaal voor een familie-uitje, bedrijfsuitje, verenigingsuitje, Sinterklaasviering, Kerstuitje of nieuwjaarsborrel! Meer informatie over het exclusief afhuren van de boot vind je hier.

Wil je meer informatie over alle mogelijkheden? Neem vrijblijvend contact met ons op en wij helpen je graag met het samenstellen van het ideale groepsuitje!

DOE EEN AANVRAAG