75 Minutenvaart

Prijzen

Volwassene

Online met iDeal € 17,50 Aan boord € 18,50

Kinderen van 3 t/m 11 jaar

Online met iDeal € 12,50 Aan boord € 13,50

Alle prijzen zijn exclusief €0,65 vermakelijkheidsretributie per persoon

Boek nu online

Hoeveel pannenkoeken kun jij op in 75 minuten? Dat lijkt de vraag, maar is dat zo? De Pannenkoekenboot is meer dan een leuke gelegenheid om een pannenkoek te eten.

Buffet

Uiteraard zwoegen onze koks om voor jou de lekkerste spek, appel en naturel pannenkoeken te bakken. Deze kun je vervolgens zelf beleggen met allerlei lekkernijen, zoals bijvoorbeeld, kaas, salami, ei, ananas, perzik, maar uiteraard ook met zoetigheid als smarties en spekjes voor de (grote en kleine) kinderen, maar ook kaneelsuiker of rozijnen. Over rozijnen en kaneel gesproken, een appelpannenkoek met kaneelsuiker en rozijnen is een echte aanrader!

Vertrektijden

Voor een up to date overzicht van vertrektijden en dagen, klik hier!

Dit arrangement bestaat uit;
  • 75 minutenvaart
  • Onbeperkt oer-Hollandse pannenkoeken eten
Let op: 
  • Wij verzoeken je 15 minuten voor de afvaart aanwezig te zijn, omdat wij op tijd vertrekken
  • Alle prijzen zijn exclusief €0,65 vermakelijkheidsretributie p.p.
  • De €1 korting is alleen geldig op de 75 Minutenvaart met betaalwijze iDeal of Giropay
  • Kijk voor allergenen informatie op deze pagina
Reserveren

Wij raden je aan om je ticket direct online te boeken waardoor je zeker bent van een plaats aan boord van de Pannenkoekenboot. Boek je ticket (ruim) van te voren om teleurstelling te voorkomen.

Vertrek locatie

De opstapplaats van Pannenkoekenboot Amsterdam is Ms. van Riemsdijkweg in Amsterdam Noord (navigatie: Ms. van Riemsdijkweg 33).

De Pannenkoekenboot is bereikbaar met de pont en er is (betaalde) parkeergelegenheid. Voor meer informatie over de bereikbaarheid, kijk op de pagina Vertreklocatie

Route

Tijdens de vaart zie je alle indrukwekkende nieuwe gebouwen langs het IJ en zie je hoe Amsterdam verandert. De oude gebouwen verdwijnen of krijgen een nieuwe bestemming en er komen nieuwe juweeltjes (EYE Museum) voor in de plaats. In de zomer bestaat de kans dat we een of meerdere cruiseschepen tegenkomen en ook de zeeschepen op de scheepswerf zijn vaak indrukwekkend.

Gezellige sfeer

Op het schip heerst een gezellige sfeer. Dit komt aan de ene kant door de sfeervolle oud-Hollandse inrichting van het schip. Aan de andere kant neemt de bemanning zichzelf niet al te serieus en houden ze wel van een geintje.

Kinderen

Voor de kinderen t/m 11 jaar is er een ballenbak aan boord. Deze heeft echter een bijzonder slot. Hoe dit precies werkt hoor je aan boord, maar als tipje van de sluier kun je er vanuit gaan dat de kinderen niet met een lege maag van boord gaan. Het voordeel van de ballenbak is verder dat je, als je met kinderen komt en de ballenbak eenmaal open is, geen kind meer aan ze hebt!

De 75 Minutenvaart is dus meer dan een pannenkoek eten. Het is een uitje. ‘Fun for the whole family’, zoals ze aan de andere kant van het Kanaal zouden zeggen. Een herinnering!

Dit alles is scherp geprijsd. Je hebt namelijk voor slechts €18,50 (volwassene) en €13,50 (kind) niet alleen een goed gevulde maag, maar ook een leuk uitje! Een win-win-win dus!

Tip: Een Kinderfeestje te vieren? Wij bieden op speciale tijden een extra kinderfeestjes arrangement aan!

*De korting van €1 op tickets voor de 75 Minuntenvaart geldt ALLEEN indien er online wordt betaald via iDeal (NL) of Giropay (DE). We werken er hard aan om meer betaalmethoden toe te voegen.

Boek nu online


Indien je met minder dan 20 personen bent en wenst per factuur te betalen, zullen wij €5,85 administratiekosten in rekening brengen.

Boek nu

Cadeaubonnen

Vul hier uw gegevens in en wij bellen u terug

Bel me terug