Je bent nu hier Pannenkoekenboot Amsterdam > Allergeneninformatie

Allergeneninformatie

Standaard pannenkoekenbeslag

We bakken onze pannenkoeken in boter van Gouda’s Glorie. Ons pannenkoekenbeslag bevat:
– Koemelkeiwit

– Lactose

– Kippenei
– Gluten
– Tarwe
– Zout (< 2%)

INGREDIENTENINFO STANDAARD BESLAG

Speciaal pannenkoekenbeslag (gluten-, ei-, melk- en sojavrij en veganistisch)

Er is speciaal beslag voor de volgende dieetwensen en allergieën:
– glutenallergie
– kippeneiallergie
– melkallergie / lactoseallergie
– soja-allergie
– vegan dieet

Bij de reservering kun je aangeven hoeveel personen gebruik willen maken van dit speciale beslag. De koks zullen dan in een aparte pan de speciale pannenkoeken voor je bakken in olie.

Ingrediënten: maïszetmeel, maïsmeel, aardappelzetmeel, boekweitmeel, dextrose, suiker, rijsmiddelen (E 341i, E501(ii)), zout, aroma, Kan bevatten (SOJA).

Voedingswaarde per 100 gram:
Energie: 339 kcal / 1438 kJ
Vetten: 0,9g
waarvan verzadigd: 0,1g
Koolhydraten: 79g
waarvan suikers: 7,4g
Eiwit: 3,8g
Zout: 1,7g

Andere allergieën

Heb je een andere allergie of een ander dieet? Je kunt dan zelf speciaal beslag (kant-en-klaar) meenemen naar de boot, zodat de koks in een aparte pan hiermee pannenkoeken kunnen bakken. Als je zelf speciaal beslag meeneemt naar de boot, dan horen we dit graag van te voren van je. Je kunt dit telefonisch of per e-mail doorgeven.