Allergeneninformatie


Standaard pannenkoekenbeslag

Ons pannenkoekenbeslag bevat koemelkeiwit, lactose, kippenei, gluten, tarwe en zout (< 2%). De ingrediënten van het pannenkoekenbeslag vind je hier. We bakken onze pannenkoeken in 100% plantaardige (vegan) olie.

Speciaal pannenkoekenbeslag

Er is (op aanvraag) speciaal beslag voor de volgende dieetwensen en allergieën:
– glutenallergie
– kippeneiallergie
– melkallergie / lactoseallergie
– soja-allergie
– vegan dieet

De ingrediënten van dit speciale pannenkoekenbeslag vind je hier. Bij de reservering kun je aangeven hoeveel personen gebruik willen maken van dit speciale beslag. Het bakken van deze speciale pannenkoeken neemt extra tijd in beslag en kan langer duren. We verzoeken je om alleen om deze speciale pannenkoeken te vragen in geval van een allergie of belangrijke dieetwens. Als deze speciale pannenkoeken niet geconsumeerd worden, zijn wij genoodzaakt om een verspillingstoeslag te berekenen van € 2,00 per pannenkoek. Houd er rekening mee dat er in onze keuken altijd sporen van gluten, melk en ei aanwezig zijn.

Andere allergieën

Heb je een andere allergie of een ander dieet? Je kunt dan zelf speciaal beslag (kant-en-klaar) meenemen naar de boot, zodat de koks hiermee pannenkoeken kunnen bakken. Als je zelf speciaal beslag meeneemt naar de boot, dan horen we dit graag van te voren. Je kunt dit telefonisch of per e-mail doorgeven.

Heb je een vraag?

Bel: +31 (0)20 - 636 88 17