Je bent nu hier Pannenkoekenboot Amsterdam > Meivakantie

Meivakantie

Zoek je een leuk en smakelijk uitje in de meivakantie? Vaar dan mee met de Pannenkoekenboot en geniet van al het moois dat Amsterdam te bieden heeft. In de vakantie zijn er extra veel vaarten! 

Tijdens de vaart zie je alle indrukwekkende nieuwe gebouwen langs het IJ en zie je hoe Amsterdam verandert. De oude gebouwen verdwijnen of krijgen een nieuwe bestemming en er komen nieuwe juweeltjes (EYE Museum) voor in de plaats. In de zomer bestaat de kans dat we een of meerdere cruiseschepen tegenkomen en ook de zeeschepen op de scheepswerf zijn vaak indrukwekkend. Aan boord kun je zo veel pannenkoeken eten als je wilt. Na het pannenkoeken eten, duik je in de mega grote ballenbak in het scheepsruim of kun je heerlijk uitwaaien buiten op het dek.

Pasen

Op 1e en 2e Paasdag zijn er speciale Paas Cruises en Paasbrunchvaarten. Vaar mee en vier Pasen gezellig samen op het IJ!

Reserveren

Wij raden je aan om je ticket direct online te boeken waardoor je zeker bent van een plaats aan boord van de Pannenkoekenboot. Boek je ticket (ruim) van te voren om teleurstelling te voorkomen.

Vertreklocatie

De opstapplaats van Pannenkoekenboot Amsterdam is Ms. van Riemsdijkweg in Amsterdam Noord (navigatie: Ms. van Riemsdijkweg 33).

De Pannenkoekenboot is bereikbaar met de pont en er is (betaalde) parkeergelegenheid. Voor meer informatie over de bereikbaarheid, kijk op de pagina Vertreklocatie.

 

RESERVEER HIER JE PLAATSJE AAN BOORD!