Je bent nu hier Pannenkoekenboot Amsterdam > Kinderen

Kinderen

Kinderen? Altijd welkom aan boord!

Of je nou kiest voor gezellig één of meerdere uren varen en ondertussen genieten van onze overheerlijke pannenkoeken… kinderen zijn altijd welkom aan boord op de Pannenkoekenboot!

Veiligheid staat voorop!
Belangrijk voor ouders om te weten is dat de bemanning van de Pannenkoekenboot veiligheid van de kinderen hoog in het vaandel draagt. Dit betekent dat er geen lage relingen of gevaarlijke openingen zijn. Bovendien is er altijd toezicht aan boord en let de bemanning extra op de veiligheid bij het in- en ontschepen van de passagiers.

Versieren maar!

Op onze reuze-versiertafel staan de lekkerste dingen voor het versieren van de mooiste pannenkoekencreaties. Van zoet tot hartig. Van fel roze tot donkerbruin. Zonde om op te eten maar wel onweerstaanbaar lekker! Weet je nog niet wat je gaat maken? Dan kun je ook eerst de mooiste pannenkoek tekenen met de potloden en kleurplaten die op elke tafel staan.

Ballenbak aan boord!
Speciaal voor de jongere gasten is in het ruim een scheepslading vol met gekleurde ballen te vinden. In totaal maar liefst 15.000! Je kunt de kinderen daar rustig in rond laten dobberen terwijl je zelf nog van je pannenkoeken geniet.

Kinderfeestje?
Vier je kinderfeestje aan boord van de Pannenkoekenboot! Speciaal voor de jarige job en alle vriendjes heeft de bemanning een feestelijk kinderfeestjespakket samengesteld. Stap samen aan boord, versier je pannenkoeken met allerlei lekkernijen en dobber in de megagrote ballenbak in het scheepsruim. Natuurlijk wordt de jarige in het zonnetje gezet met een leuk presentje, een muzikale verrassing van de bemanning en een exclusief kijkje in de stuurhut. Kortom, geen minuut verveling!