Je bent nu hier Pannenkoekenboot Amsterdam > Reservering maken

Reservering maken

Een reservering maken bij Pannenkoekenboot Amsterdam gaat snel en gemakkelijk. U kunt online reserveren met en zonder unieke code door onderstaande stappen te volgen.

Pannenkoekenboot Amsterdam biedt een ’anders-dan-anders’ tour door Amsterdam. Wat dacht je bijvoorbeeld van het uitzicht? Tijdens de vaart zie je alleindrukwekkende nieuwe gebouwen langs het IJ en zie je hoe Amsterdam verandert. De oude gebouwen verdwijnen of krijgen een nieuwe bestemming en er komen nieuwe juweeltjes (EYE Museum) voor in de plaats. In de zomer bestaat de kans dat we een of meerdere cruiseschepen tegenkomen en ook de zeeschepen op de scheepswerf zijn vaak indrukwekkend.

Online reserveren

Online een reservering plaatsen kan direct in ons reserveringssysteem. Je doorloopt 5 stappen waarna de tickets per email verstuurd worden.

1) Datum en tijd kiezen. Kies in ons reserveringssysteem de juiste datum en tijd. De tijden die je ziet, zijn vertrek tijden. Is een tijd roze, dan is deze tour al vol.
2) Gegevens invullen. Op deze pagina kun je het aantal personen, eventueel een combinatie attractie en je contactgegevens invullen.
3) Betaalwijze. Kies je betaalwijze en vul eventueel een kortingscode of cadeaubon code in (een kortingscode of cadeaubon code kan niet worden gebruikt in combinatie met een combi ticket)
4) Controleer je reservering
5) Betalen. Vanaf dit moment verlaat je de website www.pannenkoekenboot.nl/amsterdam en kom je terecht in de beveiligde Ingenico omgeving welke de betaling afhandelt.

Indien online reserveren niet lukt, kun je telefonisch een reservering plaatsen op het volgende nummer: +31(0)20 636 88 17

PBamsterdam.regulierreservering.1 PBamsterdam.regulierreservering.2 PBamsterdam.regulierreservering.3 PBamsterdam.regulierreservering.4
PBamsterdam.regulierreservering.5PBamsterdam.regulierreservering.6PBamsterdam.regulierreservering.7
Reserveren met unieke code

Heb je nog vragen of wil je extra informatie ontvangen, dan vernemen wij dat graag.

Wij verzoeken je om ruim op tijd aanwezig te zijn bij de opstapplaats. De tour zit gebonden aan een strak schema en kan daarom niet op je wachten als je te laat bent.

Succes en tot snel!

BOEK JOUW TICKET(S)

Cadeaubonnen

Op zoek naar een origineel cadeau? Verras iemand met een rondvaart met de Pannenkoekenboot!

WEBSHOP