Je bent nu hier Pannenkoekenboot Amsterdam > Herfstvakantie Amsterdam

Herfstvakantie Amsterdam

Zoek je een leuk en smakelijk uitje in de herfstvakantie(10 t/m 18 oktober)? Vaar dan mee en geniet van al het moois dat Amsterdam te bieden heeft. In de vakantie zijn er extra veel vaarten! 

Tijdens herfstvakantie, pannenkoekenboot Amsterdam neemt je mee voor een vaart waar je alle indrukwekkende nieuwe gebouwen langs het IJ ziet en zie je hoe Amsterdam verandert. De oude gebouwen verdwijnen of krijgen een nieuwe bestemming en er komen nieuwe juweeltjes (EYE Museum) voor in de plaats. Aan boord kun je zo veel pannenkoeken eten als je wilt. Wij hebben o.a. spek-, kaas-, appel-, en naturel pannenkoeken. Twijfelen hoeft niet, want in de volgende ronde kies je gewoon weer een ander pannenkoek! Het record staat op 15, hoeveel kun jij op? Laat ons zien en kom mee met de pannenkoekenboot Amsterdam in de herfstvakantie!

Na het pannenkoeken eten, duik je in de megagrote ballenbak in het scheepsruim. Toch geen zin in de ballenbak? Dat is geen probleem, daarvoor hebben we ook leuke kleurplaatjes. Anders, kun je altijd heerlijk uitwaaien buiten op het dek.

Boek snel en ontdek de stad samen met je vrienden, familie of geliefde tijdens de herfstvakantie in Amsterdam met de pannenkoekenboot!

VERTREKTIJDEN & BESCHIKBAARHEID

Vertrek locatie
De opstapplaats van Pannenkoekenboot Amsterdam is Ms. van Riemsdijkweg in Amsterdam Noord (navigatie: Ms. van Riemsdijkweg 33). De Pannenkoekenboot is bereikbaar met de pont en er is (betaalde) parkeergelegenheid. Voor meer informatie over de bereikbaarheid, kijk op de pagina Vertreklocatie

Reserveren
Wij raden je aan om je ticket direct online te boeken waardoor je zeker bent van een plaats aan boord van de Pannenkoekenboot. Boek je ticket (ruim) van tevoren om teleurstelling te voorkomen.

Coronamaatregelen:
We hebben de nodige maatregelen getroffen om het coronavirus buiten de deur te houden en deze lees je hier. We volgen hierbij zorgvuldig de richtlijnen van de overheid op. Veiligheid en gezondheid van onze gasten en medewerkers hebben onze hoogste prioriteit.

RESERVEER HIER JE PLAATSJE AAN BOORD!