Je bent nu hier Pannenkoekenboot Amsterdam > Betaalmethoden

Betaalmethoden

Betaalmethoden tot 10 personen:

iDeal
Wanneer je online betaalt met iDeal, ontvang je direct €1 korting over de entreeprijs. Deze korting geldt voor de reguliere vaarten en staat aangegeven bij de vaart. De korting is niet geldig in combinatie met andere betaalmethoden of met andere kortingsacties. Bij alle online betalingen zijn onze Algemene Voorwaarden van toepassing.

creditcard
Het is mogelijk om de entree online te betalen met Visa of Master Card. Bij deze betaalmethode zijn geen kortingsacties mogelijk. Bij alle online betalingen zijn onze Algemene Voorwaarden van toepassing.

aan boord
Het totaalbedrag kun je ook aan boord afrekenen. Indien je een kortingsbon- of pas hebt, dan vindt de betaling altijd aan boord plaats. De korting wordt dan aan boord voor je verrekend bij inlevering van de bon of op vertoon van de pas. Aan boord kun je contant, met PIN of met creditcard betalen. Indien je telefonisch hebt gereserveerd, dan vindt de betaling altijd aan boord plaats.

 

Betaalmethoden vanaf 10 personen:

iDeal
Wanneer je online betaalt met iDeal, ontvang je direct €1 korting over de entreeprijs. Deze korting geldt voor de reguliere vaarten en staat aangegeven bij de vaart. De korting is niet geldig in combinatie met andere betaalmethoden of met andere kortingsacties. Bij alle online betalingen zijn onze Algemene Voorwaarden van toepassing.

creditcard
Het is mogelijk om de entree online te betalen met Visa of Master Card. Bij deze betaalmethode zijn geen kortingsacties mogelijk. Bij alle online betalingen zijn onze Algemene Voorwaarden van toepassing.

voorschot
Je kunt 50% van het totaalbedrag als voorschot betalen met iDeal of met creditcard. Het restantbedrag kun je aan boord betalen. Indien je een kortingsbon- of pas hebt, dan wordt de korting aan boord voor je verrekend bij inlevering van de bon of op vertoon van de pas. Bij voorschotbedragen is de €1 iDealkorting niet geldig. Bij alle online betalingen zijn onze Algemene Voorwaarden van toepassing.

De drankjes die genuttigd worden tijdens de vaart, kun je aan het einde van de vaart aan boord afrekenen. Dit kan contant, met PIN of met creditcard.

 

Belangrijk!

  • De boot vertrekt op tijd. Indien u te laat bent en online betaald heeft, is er geen mogelijkheid tot restitutie.
  • Indien u met minder personen bent en online betaald heeft, is er geen mogelijkheid tot restitutie.
  • Indien u online betaald heeft en met meer personen komt dan waarvoor u gereserveerd heeft, kunt u voor deze extra personen aan boord afrekenen. Dit is mogelijk als er voldoende plaatsen beschikbaar zijn. In dat geval betaalt u voor de extra personen het normale tarief.
Boek nu

Cadeaubonnen

Vul hier uw gegevens in en wij bellen u terug

Bel me terug