Je bent nu hier Pannenkoekenboot Amsterdam > Betaalmethoden

Betaalmethoden

Online betalen

Tickets voor de Pannenkoekenboot Amsterdam kun je online reserveren en veilig betalen met iDeal of met creditcard. Bij alle online betalingen zijn onze Algemene Voorwaarden van toepassing.

Aan boord betalen

De tickets kun je aan boord afrekenen als je reserveert voor maximaal 9 personen. Indien je ervoor kiest om de tickets aan boord af te rekenen, dan betaal je € 2,00 per persoon extra. Wanneer je telefonisch hebt gereserveerd, dan vindt de betaling altijd aan boord plaats en betaal je € 2,00 per persoon extra. Wij zijn cash free, aan boord kun je uitsluitend met PIN of creditcard betalen.

Kortingsactie gebruiken

Indien je gebruik wilt maken van een kortingsactie, dan dien je de kortingscode in te vullen in het veld ‘Unieke code of cadeaucode’. De korting wordt direct verrekend. Volg de instructies die vermeld staan bij de kortingsactie om de korting op de juiste manier te verzilveren. Kortingsacties kunnen niet gecombineerd worden met elkaar en zijn niet geldig bij speciale vaarten en combinatietickets. De voucher, kortingsbon of kortingspas dient aan boord ingeleverd of getoond te worden.

  • Combinatietickets, het kinderfeestjespakket en speciale vaarten kunnen uitsluitend online gereserveerd en online betaald worden met iDeal of creditcard.
  • De drankjes die genuttigd worden tijdens de vaart kun je aan het einde van de vaart aan boord afrekenen. Dit kan met PIN of met creditcard.
Boek nu Wij zoeken collega's!

Vul hier je gegevens in en we bellen je terug

Bel me terug