Je bent nu hier Pannenkoekenboot Amsterdam > Betaalmethoden

Betaalmethoden

Tot en met 9 personen

  • Online betalen

Tickets voor de Pannenkoekenboot Rotterdam kun je online reserveren en veilig betalen met iDeal, creditcard of PayPal. Bij alle online betalingen zijn onze Algemene Voorwaarden van toepassing.

  • Aan boord betalen

De tickets kun je aan boord afrekenen als je reserveert voor maximaal 9 personen. Indien je ervoor kiest om de tickets aan boord af te rekenen, dan betaal je € 2,00 per persoon extra. Wanneer je telefonisch hebt gereserveerd, dan vindt de betaling altijd aan boord plaats en betaal je € 2,00 per persoon extra. Wij zijn cash free, aan boord kun je uitsluitend met PIN of creditcard betalen.

Vanaf 10 personen

  • Online betalen

Tickets voor de Pannenkoekenboot Rotterdam kun je online reserveren en veilig betalen met iDeal, creditcard of PayPal. Bij alle online betalingen zijn onze Algemene Voorwaarden van toepassing.

  • Voorschot van 50% online betalen

Als je voor een groep reserveert, kun je 50% van de tickets online betalen met iDeal of creditcard. Hierbij gelden de online prijzen. De andere 50% kun je aan boord betalen. Wij zijn cash free, aan boord kun je uitsluitend met PIN of creditcard betalen. Tot uiterlijk 5 dagen voor de vaart kun je kosteloos het aantal personen wijzigen. Binnen 5 dagen zijn er geen wijzigen mogelijk in het aantal personen. Bij alle online betalingen zijn onze Algemene Voorwaarden van toepassing.

Kortingsactie gebruiken

Indien je gebruik wilt maken van een kortingsactie, dan dien je de kortingscode in te vullen in het veld ‘Unieke code of cadeaucode’. De korting wordt direct verrekend. Volg de instructies die vermeld staan bij de kortingsactie om de korting op de juiste manier te verzilveren. Kortingsacties kunnen niet gecombineerd worden met elkaar en zijn niet geldig bij speciale vaarten en combinatietickets. De voucher, kortingsbon of kortingspas dient aan boord ingeleverd of getoond te worden.

Aan boord ontvangt u de rekening per tafel. Het is niet mogelijk om per persoon apart af te rekenen.

Combinatietickets, het kinderfeestjespakket en speciale vaarten kunnen uitsluitend online gereserveerd en online betaald worden met iDeal of creditcard.

De drankjes die genuttigd worden tijdens de vaart kun je aan het einde van de vaart aan boord afrekenen. Dit kan met PIN of met creditcard.

Boek nu

Tijdelijke sluiting

Helaas zijn al onze vaarten t/m 28 april geannuleerd vanwege het coronavirus. Gekochte tickets kunnen uiteraard verplaatst worden naar een andere datum. Wij hopen iedereen snel weer te mogen verwelkomen aan boord!

Sail 2020

Tickets voor Sail 2020 zijn vanaf nu verkrijgbaar. Zorg dat je een plekje bemachtigt, want de 10e editie van dit grootste nautische evenement wordt spectaculairder dan ooit!

TICKETS VOOR SAIL

Vul hier uw gegevens in en wij bellen u terug

Bel me terug