Kies uit de volgende producten voor meer informatie, prijzen en direct boeken:

Speciale vaarten

Combinatietickets

Valentijnsdag

Prijzen

Volwassenen:

Online € 19,50

Kinderen van 3 t/m 11 jaar:

Online € 14,50

Indien je de tickets aan boord afrekent, betaal je € 2 p.p. extra. De drankjes zijn exclusief. Prijzen zijn exclusief € 0,66 vermakelijkheidsretributie per persoon.

Boek nu online

  • Rondvaart van 75 minuten
  • Onbeperkt pannenkoeken eten!
Speciaal op Valentijnsdag zijn er twee 75 Minutenvaarten. Stap jij samen met jouw Valentijn aan boord?

We varen 75 minuten op het IJ waar je een prachtig uitzicht hebt over de imposante skyline. De beroemde en gedurfde architectuur waar Rotterdam wereldwijd om bekend staat, is vanaf het water niet te missen!

In een ongedwongen sfeer geniet je onbeperkt van het pannenkoekenbuffet. Op het buffet heb je de keuze uit versgebakken spek-, appel- en naturel pannenkoeken én allerlei toppings om de pannenkoeken mee te garneren, zoals kaas, brie, ham, salami, fruit, chocolade, jam, eitjes, smarties, marshmallows, nootjes of wat je maar lekker vindt. Twijfelen hoeft niet, want de volgende ronde kies je gewoon weer een andere pannenkoek! Het record staat op 15, hoeveel pannenkoeken kun jij op?

Afvaarten:
op donderdag 14 februari om 17.45 en om 19.30

Reserveren:
Wij raden je aan om je ticket direct online te boeken waardoor je zeker bent van een plaats aan boord van de Pannenkoekenboot. Boek je ticket (ruim) van te voren om teleurstelling te voorkomen. Reserveren en betalen voor de speciale Valentijnsvaart kan uitsluitend online.

Vertreklocatie:
De opstapplaats van Pannenkoekenboot Amsterdam is Ms. van Riemsdijkweg in Amsterdam Noord (navigatie: Ms. van Riemsdijkweg 33). De Pannenkoekenboot is bereikbaar met de pont en er is (betaalde) parkeergelegenheid. Voor meer informatie over de bereikbaarheid, kijk op de pagina Vertreklocatie

Boek nu online


If you wish to pay by invoice and your group is smaller than 20 persons, we will charge € 25,- administration fee.

Boek nu Wij zoeken collega's!

Vul hier je gegevens in en we bellen je terug

Bel me terug