Rondvaart 3 uur met pannenkoeken, bijgerechten en ijs

Prijzen

Arrangementsprijs:

tot en met 60 personen € 1.710,00 bij meer dan 60 personen € 28,50 per extra persoon

Prijzen zijn exclusief drankjes en € 1,50 vermakelijkheidsretributie per persoon.

Doe een aanvraag

  • Rondvaart van 3 uur
  • Onbeperkt pannenkoeken eten!
  • Warme bijgerechten
  • Uitgebreid ijsdessert

Wil je je gasten Amsterdam vanaf zijn mooiste kant laten zien? Dan is de Pannenkoekenboot Amsterdam de juiste locatie! De Pannenkoekenboot Amsterdam is exclusief af te huren voor gezelschappen tot 120 personen. Hierbij kan de Pannenkoekenboot de vaste koers volgen, maar in overleg met de kapitein kun je ook een geheel eigen koers varen. Het afhuren van de boot is mogelijk buiten onze vaste afvaarttijden.

We varen 3 uur op het IJ waar je alle indrukwekkende nieuwe gebouwen ziet. Ook zie je hoe Amsterdam verandert. De oude gebouwen verdwijnen of krijgen een nieuwe bestemming en er komen nieuwe juweeltjes (EYE Museum) voor in de plaats. In de zomer bestaat de kans dat we een of meerdere cruiseschepen tegenkomen en ook de zeeschepen op de scheepswerf zijn vaak indrukwekkend! Ondertussen geniet je onbeperkt van het pannenkoekenbuffet. Het buffet bestaat uit spek-, appel- en naturel pannenkoeken en daarnaast zijn er tal van garneringen om de pannenkoeken mee te beleggen, van zoet tot hartig. Het buffet is uitgebreid met een aantal warme bijgerechten, zoals warme groenten, kipshoarma, stoofperen, stoofvlees en gehaktballetjes. Als afsluiter is er een uitgebreid ijsdessert inbegrepen met onder andere ijstaarten, soesjes, vruchtjes en slagroom. De boot is geheel voor jouw gezelschap!

Samenstelling pannenkoekenbuffet:
– Pannenkoeken: naturel, appel en spek
– Garneringen: jong belegen geraspte kaas, brie, schouderham en salami, aardbeien-, abrikozen- en bosbessenjam, kristal-, riet-, basterd- en kaneelsuiker, bruine en poedersuiker, hagelslag, vruchtenhagel en vlokken, discodip, chococrisp en nootkrokant, suiker- en schenkstroop , chocopasta en honing, rozijnen en gember, fruitcocktail, ananaspartjes, mandarijntjes, perzik en banaan
– Warme bijgerechten: gebakken kipstukjes, rundergehaktballetjes in ketjapsaus, Mexicaanse roerbakgroenten, warme peren, tutti frutti en krabsalade
– Dessert: vanille-, aardbeien- en chocolade-ijs met slagroom, vruchtjes en warme kersen, warme chocoladesaus, aardbeiensaus en ijskoekjes

Drank:
Volgens prijslijst op basis van nacalculatie of voor een vaste prijs van € 17,50 per persoon (exclusief buitenlands gedistilleerde dranken).

Aantal personen:
Dit arrangement is mogelijk voor groepen tot en met 120 personen.

Vertrektijden:
Mogelijk buiten onze vaste afvaarttijden en op basis van beschikbaarheid.

Reserveren:
Reserveren op aanvraag. We raden je aan om dit arrangement tijdig te reserveren. Vul hiervoor ons aanvraagformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. Geheel vrijblijvend plaatsen we voor twee weken lang een optie voor de gewenste datum. Wij denken graag met je mee bij het samenstellen van het leukste groepsuitje in Amsterdam!

Vertreklocatie:
De opstapplaats van Pannenkoekenboot Amsterdam is Ms. van Riemsdijkweg in Amsterdam Noord (navigatie: Ms. van Riemsdijkweg 33). De Pannenkoekenboot is bereikbaar met de pont en er is (betaalde) parkeergelegenheid. Voor meer informatie over de bereikbaarheid, kijk op de pagina Vertreklocatie.

Doe een aanvraag


If you wish to pay by invoice and your group is smaller than 20 persons, we will charge € 25,- administration fee.