Kies uit de volgende producten voor meer informatie, prijzen en direct boeken:

Combinatietickets

Pannenkoekenboot & Splashtours

Prijzen

Volwassenen:

Combinatieticket € 38,80 Je bespaart € 9,80

Kinderen van 3 t/m 12 jaar:

Combinatieticket € 28,00 Je bespaart € 7,00

Prijzen zijn exclusief € 1,50 vermakelijkheidsretributie. Dit betaal je aan boord van de Pannenkoekenboot.

Koop combitickets

Wil jij de stad optimaal verkennen en ook nog eens een spectaculaire duik in het IJ maken? Profiteer dan van het combinatieticket met Splashtours Amsterdam: twee unieke belevingen op één dag met korting!

Splashtours biedt een ‘anders-dan-anders’ stadstour door Amsterdam. Een tour met deze unieke amfibiebus zorgt voor een onvergetelijke ervaring voor jong en oud! Voor of na de Splashtour vaar je met de Pannenkoekenboot Amsterdam op het IJ. Tijdens de vaart kun je zo veel oer-Hollandse pannenkoeken eten als je op kunt!

Dit combinatieticket bestaat uit:
– Splashtours van 1 uur met live guide en audio guide
– Rondvaart inclusief onbeperkt pannenkoeken eten

Reserveren:
Combinatietickets kun je uitsluitend online boeken via de website van Splashtours Amsterdam. Klik hier om dit combinatieticket te reserveren.

Vertreklocatie:
De opstapplaats van Pannenkoekenboot Amsterdam is Ms. van Riemsdijkweg in Amsterdam Noord (navigatie: Ms. van Riemsdijkweg 33). De Pannenkoekenboot is bereikbaar met de pont en er is (betaalde) parkeergelegenheid. Voor meer informatie over de bereikbaarheid, kijk op de pagina Vertreklocatie.

De opstapplaats van Splashtours Amsterdam is in Amsterdam-Noord bij THIS IS HOLLAND en de A’DAM LOOKOUT. Het adres is Bercylaan 1 in Amsterdam.

Opmerkingen:

  • De prijs is exclusief € 1,50 per persoon vermakelijkheidsretributie en exclusief drankjes. De vermakelijkheidsretributie en genuttigde drankjes betaal je aan boord van de Pannenkoekenboot met PIN of creditcard.
  • Voor kinderen van 0 t/m 2 jaar koop je alleen tickets voor Splashtours in een aparte boeking.
  • Beide activiteiten bezoek je op dezelfde dag.
  • Je koopt de combinatietickets op de website van Splashtours Amsterdam. Je hoeft geen aparte reservering meer te plaatsen voor de Pannenkoekenboot.

Splashtours Amsterdam:
Check hier de website en de vertrektijden van Splashtours Amsterdam.

Koop combitickets


If you wish to pay by invoice and your group is smaller than 20 persons, we will charge € 25,- administration fee.

BOEK JOUW TICKET(S)

Update COVID-19

Helaas zijn we tijdelijk gesloten vanwege de aangescherpte coronamaatregelen. We hopen je snel weer te mogen ontvangen aan boord! Gasten met een reservering worden op de hoogte gebracht per e-mail.