Pancake Cruise

Prijzen

Volwassene

Online met iDeal € 25,50 Aan boord € 26,50

Kinderen van 3 tot 11 jaar

Online met iDeal € 20,50 Aan boord € 21,50

Alle prijzen zijn exclusief €0,65 vermakelijkheidsretributie p.p.

Boek nu online

Uiteraard zwoegen onze koks om voor jou de lekkerste spek, appel en naturel pannenkoeken te bakken. Deze kun je vervolgens zelf beleggen met allerlei lekkernijen, zoals bijvoorbeeld, kaas, salami, ei, ananas, perzik, maar uiteraard ook zoetigheid als smarties en spekjes voor de (grote en kleine) kinderen maar ook kaneelsuiker of rozijnen.

Maar er is meer!

Naast dat je tijdens de vaart kunt genieten van oer-Hollandse spek-, appel- en naturel pannenkoeken zijn er verschillende warme bijgerechten aan het buffet toegevoegd waar je je ongeveer gedurende de eerste 1,5 uur van de vaart te goed aan kunt doen. Voor de vleesliefhebbers zijn er bijvoorbeeld rundergehaktballetjes en kipshoarma. Tevens staan er roerbakgroenten, stoofperen en tutti-frutti op het buffet. Uiteraard kunnen deze bijgerechten op een pannenkoek, maar ook los gegeten worden.

Ondanks dat we niet willen dat je met trek van boord stapt, raden we je toch aan om een klein gaatje over te laten, want na ongeveer 1,5 uur kun je ook genieten van een uitgebreid ijsdessert. Zeg nou zelf, het zou zonde zijn als je het toetje moest missen toch?

Vanwege het redelijk late tijdstip zijn er tijdens deze vaart over het algemeen relatief weinig kinderen aan boord. Dit maakt de vaart ideaal voor een date of een leuk uitje met vrienden of collega’s.

Vertrektijden

Iedere tweede zaterdag van de maand van 20.00 tot 22.30 uur, uitgezonderd vakanties.

Voor een up to date overzicht van vertrektijden en dagen, klik hier!

Dit arrangement bestaat uit;
  • Rondvaart 2,5 uur
  • Onbeperkt oer-Hollandse pannenkoeken eten
  • Warme bijgerechten
  • Ijsdessert
Let op:
  • Wij verzoeken je 15 minuten voor de afvaart aanwezig te zijn, omdat wij op tijd vertrekken
  • Alle prijzen zijn exclusief €0,65 vermakelijkheidsretributie p.p.
  • De €1 korting is alleen geldig op de 75 Minutenvaart met betaalwijze iDeal of Giropay
  • Kijk voor allergenen informatie op deze pagina
Reserveren

Wij raden je aan om je ticket direct online te boeken waardoor je zeker bent van een plaats aan boord van de Pannenkoekenboot. Boek je ticket (ruim) van te voren om teleurstelling te voorkomen.

Vertrek locatie

De opstapplaats van Pannenkoekenboot Amsterdam is Ms. van Riemsdijkweg in Amsterdam Noord (navigatie: Ms. van Riemsdijkweg 33).

De Pannenkoekenboot is bereikbaar met de pont en er is (betaalde) parkeergelegenheid. Voor meer informatie over de bereikbaarheid, kijk op de pagina Vertreklocatie

Route

Tijdens de vaart zie je alle indrukwekkende nieuwe gebouwen langs het IJ en zie je hoe Amsterdam verandert. De oude gebouwen verdwijnen of krijgen een nieuwe bestemming en er komen nieuwe juweeltjes (EYE Museum) voor in de plaats. In de zomer bestaat de kans dat we een of meerdere cruiseschepen tegenkomen en ook de zeeschepen op de scheepswerf zijn vaak indrukwekkend.

Gezellige sfeer

Op het schip heerst een gezellige sfeer. Dit komt aan de ene kant door de sfeervolle oud-Hollandse inrichting van het schip. Aan de andere kant neemt de bemanning zichzelf niet al te serieus en houden ze wel van een geintje.

Tip: In de zomer kun je op het voor/achterdek de ‘son in de see sien sakke’ (voor niet Amsterdammers: de zonsondergang zien). Is dat niet romantisch?

Boek je dezelfde vaart liever overdag? Bezoek dan de Familie Cruise pagina.

Boek nu online


Indien je met minder dan 20 personen bent en wenst per factuur te betalen, zullen wij €5,85 administratiekosten in rekening brengen.

Boek nu

Cadeaubonnen

Vul hier uw gegevens in en wij bellen u terug

Bel me terug