Kies uit de volgende producten voor meer informatie, prijzen en direct boeken:

Speciale vaarten

Combinatietickets

Pancake Cruise

Prijzen

Volwassenen:

iDeal € 25,50 normaal € 26,50

Kinderen van 3 tot 11 jaar:

iDeal € 20,50 normaal € 21,50

De prijzen zijn exclusief € 0,65 vermakelijkheidsretributie p.p. De drankjes zijn exclusief.

Boek nu online

Wat is er beter dan 75 minuten varen op de Pannenkoekenboot? Precies, 2,5 uur varen op de Pannenkoekenboot by Night!

  • Rondvaart van 2½ uur
  • Onbeperkt oer-Hollandse pannenkoeken eten!
  • Warme bijgerechten
  • Uitgebreid ijsdessert

Een gezellige, 2½ uur durende avondvaart op het IJ. Tijdens de vaart zie je alle indrukwekkende nieuwe gebouwen langs het IJ en zie je hoe Amsterdam verandert. De oude gebouwen verdwijnen of krijgen een nieuwe bestemming en er komen nieuwe juweeltjes (EYE Museum) voor in de plaats. In de zomer bestaat de kans dat we een of meerdere cruiseschepen tegenkomen en ook de zeeschepen op de scheepswerf zijn vaak indrukwekkend.

Vanwege het redelijk late tijdstip zijn er tijdens deze vaart over het algemeen relatief weinig kinderen aan boord. Dit maakt de vaart ideaal voor een date of een leuk uitje met vrienden of collega’s.

Tijdens de Familie Cruise kun je in een ongedwongen sfeer onbeperkt genieten van het pannenkoekenbuffet. Op het buffet staan versgebakken naturel, appel- en spekpannenkoeken én allerlei gerechten om de pannenkoeken mee te garneren, zoals kaas, ham, vruchtjes, jam en eitjes. Ook zijn er verschillende warme bijgerechten. Voor de vleesliefhebbers zijn er bijvoorbeeld rundergehaktballetjes en kipshoarma. Tevens staan er roerbakgroenten, stoofperen en tutti-frutti op het buffet. Deze bijgerechten kunnen op een pannenkoek, maar ook los gegeten worden. Als afsluiter is er een uitgebreid ijsdessert inbegrepen met onder andere ijstaarten, soesjes, vruchtjes en slagroom.

Vertrektijden:
Iedere tweede zaterdag van de maand van 20.00 tot 22.30 uur, uitgezonderd vakanties.

Check hier de actuele vertrektijden en beschikbaarheid.

Reserveren:
Wij raden je aan om je ticket direct online te boeken waardoor je zeker bent van een plaats aan boord van de Pannenkoekenboot. Boek je ticket (ruim) van te voren om teleurstelling te voorkomen.

Vertreklocatie:
De opstapplaats van Pannenkoekenboot Amsterdam is Ms. van Riemsdijkweg in Amsterdam Noord (navigatie: Ms. van Riemsdijkweg 33). De Pannenkoekenboot is bereikbaar met de pont en er is (betaalde) parkeergelegenheid. Voor meer informatie over de bereikbaarheid, kijk op de pagina Vertreklocatie.

Pont over het IJ:
Achter het Centraal Station kun je de gratis pont (lijn 906) nemen naar NDSM. Deze pont meert naast de Pannenkoekenboot aan! De veerverbindingen over het IJ zijn gratis voor voetgangers, fietsen en brommers. Wij raden je aan om de pont 45 minuten voor de vertrektijd van de Pannenkoekenboot te nemen. Neem om 19:15 uur de pont als je om 20:00 meevaart met de Pannenkoekenboot.

Let op: de vertrektijd van de pont is onder voorbehoud van wijzigingen en vertragingen. Check hier de actuele vertrektijden van de pont. 

Let op:
– Wij verzoeken je 15 minuten voor de afvaart aanwezig te zijn, omdat de boot tijd vertrekt.
– Alle prijzen zijn exclusief € 0,65 vermakelijkheidsretributie per persoon.
– De € 1 korting is alleen geldig op de 75 Minutenvaart met betaalwijze iDeal of Giropay.
– Bekijk hier de allergeneninformatie.

Prijzen vanaf 1 januari 2019:
Volwassenen: € 27,50 p.p.
Kinderen 3 t/m 11 jaar: € 22,50 p.p.

Tip: In de zomer kun je op het voor/achterdek de ‘son in de see sien sakke’ (voor niet Amsterdammers: de zonsondergang zien). Is dat niet romantisch?

Boek nu online


Indien je met minder dan 20 personen bent en wenst per factuur te betalen, zullen wij €5,85 administratiekosten in rekening brengen.

Boek nu

Vertrektijden

Check hier de actuele vertrektijden en beschikbaarheid!

Klik hier
Cadeaubonnen

Vul hier je gegevens in en we bellen je terug

Bel me terug