Pancake Cruise

Prijzen

Volwassenen:

Online € 27,50 Aan boord € 29,50

Kinderen van 3 t/m 11 jaar:

Online € 22,50 Aan boord € 24,50

Prijzen zijn exclusief drankjes en exclusief € 1,50 vermakelijkheidsretributie.

Boek nu online

Pancake Cruise: extra lang genieten!

Rondvaart van 2½ uur
Onbeperkt pannenkoeken eten
Warme bijgerechten
Uitgebreid ijsdessert

Vaar 2½ uur mee met de Pannenkoekenboot op het IJ en ontdek Amsterdam vanaf het water terwijl je smult van traditionele Hollandse pannenkoeken. Je ziet de moderne kant van Amsterdam met de A’DAM Tower, het EYE Museum en THIS IS HOLLAND. In de zomer passeer je de enorme cruiseschepen die in de haven aanmeren en ook de zeeschepen op de scheepswerf zijn indrukwekkend.

In een ongedwongen sfeer geniet je onbeperkt van versgebakken spek-, kaas-, appel- en naturel pannenkoeken. Versier je pannenkoeken met tal van toppings, van zoet tot hartig. Ook zijn er verschillende warme bijgerechten. Voor de vleesliefhebbers zijn er rundergehaktballetjes en kipshoarma. Ook staan er roerbakgroenten, stoofperen en tutti-frutti op het buffet. Deze bijgerechten kunnen op de pannenkoek, maar ook los gegeten worden. Als afsluiter is er een uitgebreid ijsdessert inbegrepen met onder andere ijstaarten soesjes, vruchtjes, sausjes en slagroom.

Voor de kids is er een mega grote ballenbak in het scheepsruim en er zijn kleurplaten, zodat ze zich geen moment hoeven te vervelen! Na de pannenkoeken kun je heerlijk uitwaaien op het dek en maak je de mooiste foto’s van Amsterdam.

BOEK TICKETS


Ms. van Riemsdijkweg in Amsterdam-Noord


Betaald parkeren op straat


Gratis pont vanaf Centraal Station (lijn 906) naar NDSM


Inschepen 15 minuten voor afvaart

Boek nu online


If you wish to pay by invoice and your group is smaller than 20 persons, we will charge € 25,- administration fee.

BOEK JOUW TICKET(S)

Actueel

Helaas zijn we tijdelijk gesloten vanwege de lockdown. Je tickets blijven natuurlijk geldig! Omboeken kan gemakkelijk via amsterdam@pannenkoekenboot.nl.