Kies uit de volgende producten voor meer informatie, prijzen en direct boeken:

Combinatietickets

Pancake Cruise

Prijzen

Volwassenen:

Online € 27,50

Kinderen van 3 t/m 11 jaar:

Online € 22,50

Indien je de tickets aan boord afrekent, betaal je € 2 per persoon extra. Prijzen zijn exclusief drankjes en exclusief € 1,50 vermakelijkheidsretributie.

Boek nu online

  • Rondvaart van 2½ uur
  • Onbeperkt oer-Hollandse pannenkoeken eten!
  • Warme bijgerechten
  • Uitgebreid ijsdessert

Een gezellige, 2½ uur durende rondvaart op het IJ. Tijdens de vaart zie je alle indrukwekkende nieuwe gebouwen langs het IJ en zie je hoe Amsterdam verandert. De oude gebouwen verdwijnen of krijgen een nieuwe bestemming en er komen nieuwe juweeltjes (EYE Museum) voor in de plaats.

Je kan in een ongedwongen sfeer onbeperkt genieten van het pannenkoekenbuffet. Op het buffet staan versgebakken naturel, appel- , kaas- en spekpannenkoeken en er zijn verschillende warme bijgerechten. Voor de vleesliefhebbers zijn er bijvoorbeeld rundergehaktballetjes en kipshoarma. Tevens staan er roerbakgroenten, stoofperen en tutti-frutti op het buffet. Deze bijgerechten kunnen op een pannenkoek, maar ook los gegeten worden. Als afsluiter is er een uitgebreid ijsdessert inbegrepen met onder andere ijstaarten, soesjes, vruchtjes en slagroom.

Direct reserveren

Vertreklocatie:
De opstapplaats van Pannenkoekenboot Amsterdam is Ms. van Riemsdijkweg in Amsterdam Noord (navigatie: Ms. van Riemsdijkweg 33). De Pannenkoekenboot is bereikbaar met de pont en er is (betaalde) parkeergelegenheid. Voor meer informatie over de bereikbaarheid, kijk op de pagina Vertreklocatie.

Pont over het IJ:
Achter het Centraal Station kun je de gratis pont (lijn 906) nemen naar NDSM. Deze pont meert naast de Pannenkoekenboot aan! De veerverbindingen over het IJ zijn gratis voor voetgangers, fietsen en brommers. Wij raden je aan om de pont 45 minuten voor de vertrektijd van de Pannenkoekenboot te nemen.

De vertrektijd van de pont is onder voorbehoud van wijzigingen en vertragingen. Check hier de actuele vertrektijden van de pont. 

Boek nu online


If you wish to pay by invoice and your group is smaller than 20 persons, we will charge € 25,- administration fee.

BOEK JOUW TICKET(S)

We hebben alle voorzorgsmaatregelen getroffen, zodat je op een veilige manier kunt genieten van de rondvaart en overheerlijke pannenkoeken!

Coronamaatregelen