Paasbrunch

Prijzen

Volwassenen:

Online € 25,00

Kinderen van 3 t/m 11 jaar:

Online € 20,00

Prijzen zijn exclusief drankjes en exclusief € 1,50 vermakelijkheidsretributie.

Boek nu online

  • Feestelijke rondvaart van 2 uur 
  • Onbeperkt pannenkoeken eten!
  • Broodjes en salades

Vier Pasen op de Pannenkoekenboot!

Geniet samen van een gezellige, 2 uur durende brunchvaart met de Pannenkoekenboot Amsterdam. De boot is helemaal in gezellige Paassferen. Tijdens de vaart zie je alle indrukwekkende nieuwe gebouwen langs het IJ en zie je hoe Amsterdam verandert. De oude gebouwen verdwijnen of krijgen een nieuwe bestemming en er komen nieuwe juweeltjes (EYE Museum) voor in de plaats. Ondertussen kun je onbeperkt genieten van het speciale brunchbuffet. Het buffet bestaat uit onbeperkt spek-, appel- en naturel pannenkoeken, allerlei verschillende garneringen om de pannenkoeken mee te beleggen en als extra’s verse broodjes en salades.

Check hier de actuele vertrektijden en beschikbaarheid.

Paasbrunch op 1e Paasdag:
Op zondag 12 april van 11.00 tot 13.00 uur

75 Minutenvaarten op 2e Paasdag:
Op maandag 13 april zijn er speciale 75 Minutenvaarten inclusief onbeperkt pannenkoeken eten om 12.30, 14.15, 16.00 en om 17.45 uur. De online prijs bedraagt € 24,50 per volwassene en € 19,50 per kind van 3 t/m 11 jaar exclusief vermakelijkheidsretributie. Bij deze speciale 75 Minutenvaarten is er een paaspresentje inbegrepen!

Reserveren:
Wij raden je aan om je ticket direct online te boeken waardoor je zeker bent van een plaats aan boord van de Pannenkoekenboot. Boek je ticket (ruim) van te voren om teleurstelling te voorkomen.

Vertreklocatie:
De opstapplaats van Pannenkoekenboot Amsterdam is Ms. van Riemsdijkweg in Amsterdam Noord (navigatie: Ms. van Riemsdijkweg 33). De Pannenkoekenboot is bereikbaar met de pont en er is (betaalde) parkeergelegenheid. Voor meer informatie over de bereikbaarheid, kijk op de pagina Vertreklocatie.

Boek nu online


If you wish to pay by invoice and your group is smaller than 20 persons, we will charge € 25,- administration fee.

BOEK JOUW TICKET(S)

Actueel

Helaas zijn we tijdelijk gesloten vanwege de lockdown. Je tickets blijven natuurlijk geldig! Omboeken kan gemakkelijk via amsterdam@pannenkoekenboot.nl.