Paas Cruise

Prijzen

Volwassenen:

Online € 31,00

Kinderen van 3 t/m 11 jaar:

Online € 23,00

Prijzen zijn exclusief drankjes en exclusief € 1,50 vermakelijkheidsretributie.

Boek nu online

  • Feestelijke rondvaart van 2½ uur 
  • Onbeperkt pannenkoeken eten!
  • Warme bijgerechten
  • Uitgebreid ijsdessert

Vier Pasen op de Pannenkoekenboot!

Tijdens hét familiefeest bij uitstek wordt het weer genieten, want met Pasen is iedereen van jong tot oud welkom op de Pannenkoekenboot Amsterdam! Kom gezellig met je familie Pasen vieren op het IJ. De boot is gezellig aangekleed en helemaal in Paassferen.

Tijdens de vaart zie je alle indrukwekkende nieuwe gebouwen langs het IJ en zie je hoe Amsterdam verandert. De oude gebouwen verdwijnen of krijgen een nieuwe bestemming en er komen nieuwe juweeltjes (EYE Museum) voor in de plaats. Aan boord geniet je van zo veel pannenkoeken als je maar wilt. Er zijn spek-, appel- en naturel pannenkoeken en veel verschillende toppings waarmee je jouw pannenkoeken naar eigen wens kunt garneren. Ook zijn er warme bijgerechten, zoals warme groenten, kipshoarma, stoofperen, stoofvlees en gehaktballetjes. Als afsluiter is er een uitgebreid ijsdessert inbegrepen met onder andere ijstaarten, soesjes, vruchtjes en slagroom.

Check hier de actuele vertrektijden en beschikbaarheid.

Paas Cruises op 1e Paasdag:
Op zondag 12 april van 13.30 tot 16.00 uur
Op zondag 12 april van 16.30 tot 19.00 uur

75 Minutenvaarten op 2e Paasdag:
Op maandag 13 april zijn er speciale 75 Minutenvaarten inclusief onbeperkt pannenkoeken eten om 12.30, 14.15, 16.00 en om 17.45 uur. De online prijs bedraagt € 24,50 per volwassene en € 19,50 per kind van 3 t/m 11 jaar exclusief vermakelijkheidsretributie. Bij deze speciale 75 Minutenvaarten is er een paaspresentje inbegrepen!

Reserveren:
Wij raden je aan om je ticket direct online te boeken waardoor je zeker bent van een plaats aan boord van de Pannenkoekenboot. Boek je ticket (ruim) van te voren om teleurstelling te voorkomen. Tickets voor Pasen kunnen uitsluitend online gereserveerd en online betaald worden.

Vertreklocatie:
De opstapplaats van Pannenkoekenboot Amsterdam is Ms. van Riemsdijkweg in Amsterdam Noord (navigatie: Ms. van Riemsdijkweg 33). De Pannenkoekenboot is bereikbaar met de pont en er is (betaalde) parkeergelegenheid. Voor meer informatie over de bereikbaarheid, kijk op de pagina Vertreklocatie.

Boek nu online


If you wish to pay by invoice and your group is smaller than 20 persons, we will charge € 25,- administration fee.