Moederdagbrunch

Prijzen

Volwassene

Online via iDeal €23,50

Per kind (3 t/m 11 jaar)

Online via iDeal €18,50

Alle prijzen zijn exclusief €0,65 vermakelijkheidsretributie per persoon

Boek nu online

Binnenkort is het weer moeders leukste dag van het jaar. Verwen je moeder met een gezellige brunchvaart met pannenkoeken en broodjes!

 

Geniet samen van een gezellige, 2 uur durende brunchvaart met de Pannenkoekenboot Amsterdam. We varen over het IJ en langs het imposante centraal station en ondertussen kun je onbeperkt genieten van het speciale brunchbuffet. Het buffet bestaat uit onbeperkt spek-, appel- en naturel pannenkoeken, allerlei verschillende garneringen om de pannenkoeken mee te beleggen en als extra’s verse broodjes en salades.

Afvaart:

Op Moederdag (zondag 13 mei) van 10.30 tot 12.30 uur.

Dit arrangement bestaat uit;
  • 2 uur varen
  • Onbeperkt oer-Hollandse pannenkoeken eten
  • Verschillende garneringen voor op de pannenkoeken
  • Verse broodjes en salades
Let op: 
  • Wij verzoeken je 15 minuten voor de afvaart aanwezig te zijn, omdat wij op tijd vertrekken
  • Alle prijzen zijn exclusief €0,65 vermakelijkheidsretributie p.p.
  • Kijk voor allergenen informatie op deze pagina
Reserveren

Wij raden je aan om je ticket direct online te boeken waardoor je zeker bent van een plaats aan boord van de Pannenkoekenboot. Boek je ticket (ruim) van te voren om teleurstelling te voorkomen.

Vertrek locatie

De opstapplaats van Pannenkoekenboot Amsterdam is Ms. van Riemsdijkweg in Amsterdam Noord (navigatie: Ms. van Riemsdijkweg 33).

De Pannenkoekenboot is bereikbaar met de pont en er is (betaalde) parkeergelegenheid. Voor meer informatie over de bereikbaarheid, kijk op de pagina Vertreklocatie

Route

Tijdens deze gezellige, 2 uur durende vaart ontdek je Amsterdam van een heel andere kant! De drukte aan wal gecombineerd met de rust van het water. We varen onder andere langs de juweeltjes van modern Amsterdam, zoals het EYE Museum, de Passenger Terminal en het vernieuwde Centraal Station. Uiteraard ontbreken ook de haven en Zeeburg niet op de route.

Kinderen

Na ongeveer een halfuurtje wordt voor de kinderen t/m 12 jaar de ballenbak geopend. Je hebt dan dus geen kind aan ze! Dit geeft jou de mogelijkheid nog even een extra keertje op te scheppen of een babbeltje te maken met je gezelschap.

Tip: Is er iemand jarig? Een trouwjubileum te vieren? Gezellig met vrienden of collega’s de hort op? Daarvoor is de Familie Cruise uitermate geschikt!

Boek je liever een Familie Cruise van 2,5 uur of een 75 minutenvaart? Bezoek dan onze arrangementen pagina.

 

Boek nu online


If you wish to pay by invoice and your group is smaller than 20 persons, we will charge € 25,- administration fee.