Familie Cruise

Prijzen

Volwassenen:

Online € 27,50

Kinderen van 3 t/m 11 jaar:

Online € 22,50

Indien je de tickets aan boord afrekent, betaal je € 2 per persoon extra. Prijzen zijn exclusief drankjes en exclusief € 1,50 vermakelijkheidsretributie.

Boek nu online

  • Rondvaart van 2½ uur
  • Onbeperkt oer-Hollandse pannenkoeken eten!
  • Warme bijgerechten
  • Uitgebreid ijsdessert

Een gezellige, 2½ uur durende middagvaart op het IJ. Tijdens de vaart zie je alle indrukwekkende nieuwe gebouwen langs het IJ en zie je hoe Amsterdam verandert. De oude gebouwen verdwijnen of krijgen een nieuwe bestemming en er komen nieuwe juweeltjes (EYE Museum) voor in de plaats. In de zomer bestaat de kans dat we een of meerdere cruiseschepen tegenkomen en ook de zeeschepen op de scheepswerf zijn vaak indrukwekkend.

Speciaal voor onze jonge gasten is er in het scheepsruim een grote ballenbak, zodat ze zich geen moment hoeven te vervelen. Klaar met dobberen in de ballenbak? Er liggen kleurplaten met kleurtjes klaar om de Pannenkoekenboot naar eigen fantasie in te kleuren.

Tijdens de Familie Cruise kun je in een ongedwongen sfeer onbeperkt genieten van het pannenkoekenbuffet. Op het buffet staan versgebakken naturel, appel- en spekpannenkoeken én allerlei gerechten om de pannenkoeken mee te garneren, zoals kaas, ham, vruchtjes, jam en eitjes. Ook zijn er verschillende warme bijgerechten. Voor de vleesliefhebbers zijn er bijvoorbeeld rundergehaktballetjes en kipshoarma. Tevens staan er roerbakgroenten, stoofperen en tutti-frutti op het buffet. Deze bijgerechten kunnen op een pannenkoek, maar ook los gegeten worden. Als afsluiter is er een uitgebreid ijsdessert inbegrepen met onder andere ijstaarten, soesjes, vruchtjes en slagroom.

Check hier de actuele vertrektijden en beschikbaarheid.

Vertrektijden:
Iedere 3e zondag van de maand van 13.00 tot 15.30 uur

Reserveren:
Wij raden je aan om je ticket direct online te boeken waardoor je zeker bent van een plaats aan boord van de Pannenkoekenboot. Boek je ticket (ruim) van te voren om teleurstelling te voorkomen.

Direct reserveren

Vertreklocatie:
De opstapplaats van Pannenkoekenboot Amsterdam is Ms. van Riemsdijkweg in Amsterdam Noord (navigatie: Ms. van Riemsdijkweg 33). De Pannenkoekenboot is bereikbaar met de pont en er is (betaalde) parkeergelegenheid. Voor meer informatie over de bereikbaarheid, kijk op de pagina Vertreklocatie.

Pont over het IJ:
Achter het Centraal Station kun je de gratis pont (lijn 906) nemen naar NDSM. Deze pont meert naast de Pannenkoekenboot aan! De veerverbindingen over het IJ zijn gratis voor voetgangers, fietsen en brommers. Wij raden je aan om de pont 45 minuten voor de vertrektijd van de Pannenkoekenboot te nemen. Neem om 12:15 uur de pont als je om 13:00 meevaart met de Pannenkoekenboot.

De vertrektijd van de pont is onder voorbehoud van wijzigingen en vertragingen. Check hier de actuele vertrektijden van de pont. 

Let op:

  • Wij verzoeken je 15 minuten voor de afvaart aanwezig te zijn, omdat de boot tijd vertrekt.
  • Bekijk hier de allergeneninformatie.
  • Bekijk hier de algemene voorwaarden.
  • Prijzen zijn exclusief vermakelijkheidsretributie van € 1,50 per persoon.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=3&v=sQVdhxpsMh8

Boek nu online


If you wish to pay by invoice and your group is smaller than 20 persons, we will charge € 25,- administration fee.

BOEK JOUW TICKET(S)

Actueel

Helaas zijn we tijdelijk gesloten vanwege de lockdown. Je tickets blijven natuurlijk geldig! Omboeken kan gemakkelijk via amsterdam@pannenkoekenboot.nl.