Kies uit de volgende producten voor meer informatie, prijzen en direct boeken:

Exclusieve rondvaart met pannenkoeken

Prijzen

Rondvaart 1 uur incl. onbeperkt pannenkoeken:

tot en met 60 personen € 1.170,00 bij meer dan 60 personen € 19,50 per extra persoon

Rondvaart 1½ uur incl. onbeperkt pannenkoeken:

tot en met 60 personen € 1.350,00 bij meer dan 60 personen € 22,50 per extra persoon

Rondvaart 2 uur incl. onbeperkt pannenkoeken:

tot en met 60 personen € 1.500,00 bij meer dan 60 personen € 25,00 per extra persoon

Rondvaart 2½ uur incl. onbeperkt pannenkoeken, bijgerechten en ijs:

tot en met 60 personen € 1.650,00 bij meer dan 60 personen € 27,50 per extra persoon

Rondvaart 3 uur incl. onbeperkt pannenkoeken, bijgerechten en ijs:

tot en met 60 personen € 1.830,00 bij meer dan 60 personen € 30,50 per extra persoon

Prijzen zijn exclusief drankjes en € 1,50 vermakelijkheidsretributie per persoon. Genoemde prijzen gelden in 2022. Informeer gerust naar de prijzen voor 2023.

Doe een aanvraag

Wil je je gasten Amsterdam vanaf zijn mooiste kant laten zien? Dan is de Pannenkoekenboot Amsterdam de juiste locatie! De Pannenkoekenboot Amsterdam is exclusief af te huren voor gezelschappen tot 120 personen. Hierbij kan de Pannenkoekenboot de vaste koers volgen, maar in overleg met de kapitein kun je ook een geheel eigen koers varen. Het afhuren van de boot is mogelijk buiten onze vaste afvaarttijden.

We varen op het IJ waar je alle indrukwekkende nieuwe gebouwen ziet. Ook zie je hoe Amsterdam verandert. De oude gebouwen verdwijnen of krijgen een nieuwe bestemming en er komen nieuwe juweeltjes (EYE Museum) voor in de plaats. In de zomer bestaat de kans dat we een of meerdere cruiseschepen tegenkomen en ook de zeeschepen op de scheepswerf zijn vaak indrukwekkend! Ondertussen geniet je onbeperkt van het pannenkoekenbuffet. Het buffet bestaat uit spek-, appel- en naturel pannenkoeken en daarnaast zijn er tal van garneringen om de pannenkoeken mee te beleggen, van zoet tot hartig. De boot is geheel voor jouw gezelschap!

Samenstelling pannenkoekenbuffet:
– Pannenkoeken: naturel, appel en spek
– Garneringen: jong belegen geraspte kaas, brie, schouderham en salami, aardbeien-, abrikozen- en bosbessenjam, kristal-, riet-, basterd- en kaneelsuiker, bruine en poedersuiker, hagelslag, vruchtenhagel en vlokken, discodip, chococrisp en nootkrokant, suiker- en schenkstroop, chocopasta en honing, rozijnen en gember, fruitcocktail, ananaspartjes, mandarijntjes, perzik en banaan

Uitbreidingen bij een rondvaart van 2½ of 3 uur:
– Warme bijgerechten: gebakken kipstukjes, rundergehaktballetjes in ketjapsaus, Mexicaanse roerbakgroenten, warme peren, tutti frutti en krabsalade
– Dessert: vanille-, aardbeien- en chocolade-ijs met slagroom, vruchtjes en warme kersen, warme chocoladesaus, aardbeiensaus en ijskoekjes

Drank:
De drankjes worden volgens de prijslijst berekend op nacalculatie. Het is ook mogelijk om voor een vaste prijs de dranken af te kopen (Hollandse bar).
Afkoopsom drank 1 uur: € 10,00 per persoon
Afkoopsom drank 1½ uur: € 12,00 per persoon
Afkoopsom drank 2 uur: € 14,00 per persoon
Afkoopsom drank 2½ uur: € 16,00 per persoon

Aantal personen:
Dit arrangement is mogelijk voor groepen tot en met 120 personen.

Vertrektijden:
Mogelijk buiten onze vaste afvaarttijden en op basis van beschikbaarheid.

Reserveren:
Reserveren op aanvraag. We raden je aan om dit arrangement tijdig te reserveren. Vul hiervoor ons aanvraagformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. Geheel vrijblijvend plaatsen we voor twee weken lang een optie voor de gewenste datum. Wij denken graag met je mee bij het samenstellen van het leukste groepsuitje in Amsterdam!

Doe een aanvraag


If you wish to pay by invoice and your group is smaller than 20 persons, we will charge € 25,- administration fee.