Kies uit de volgende producten voor meer informatie, prijzen en direct boeken:

Speciale vaarten

Combinatietickets

Escape Room NDSM

Prijzen

Maandag t/m donderdag:

Vanaf €15,00 p.p. 2 personen €31,50 p.p. 3 personen €27,50 p.p. 4 personen €22,50 p.p. 5 personen €20,00 p.p. 6 personen €18,00 p.p. 7 personen €16,43 p.p. 8 personen €15,00 p.p.

Vrijdag t/m zondag:

Vanaf €16,25 p.p. 2 personen €35,00 p.p. 3 personen €30,00 p.p. 4 personen €25.00 p.p. 5 personen €22,50 p.p. 6 personen €20,00 p.p. 7 personen €17,86 p.p. 8 personen €16,25 p.p. Alle prijzen zijn exclusief entree Pannenkoekenboot

Boek een Escape Room

Stel jouw team samen en laat je opsluiten in een van de 2 Escape Rooms van Escape Room NDSM Amsterdam. Lukt het jullie om binnen 60 minuten te ontsnappen? De klok begint te tikken. Laat je niet afleiden, maar focus.

De Escape Room is ideaal voor groepsuitjes, vrijgezellenfeestjes, bedrijfsuitjes en teambuilding!

De Escape Rooms

Escape Room De Coffeeshop (4-8 personen)

Er zijn schoten gelost voor Coffeeshop Chihigh op de NDSM-Werf in Amsterdam. Eigenaar Frans van W. is geliquideerd. In escape room De Coffeeshop beland je tussen de Amsterdamse penose. Zal ook jouw bloed vloeien?

Meer informatie over Escape Room De Coffeeshop

Escape Room De Verhoorkamer (2-8 personen)

In escape room De Verhoorkamer zijn er meerdere verdachten opgepakt voor de liquidatie van Frans van W. Jij bepaalt, wordt het ‘lullen met de smeris is einde verhaal’ of zal het recht zegen vieren?

Meer informatie over Escape Room De Verhoorkamer

Aantal personen
Mogelijk van 2 t/m 16 personen. Ben je met meer als 8 personen? Boek dan gemakkelijk 2 kamers.

Reserveren
We raden je aan om de Escape Room(s) tijdig online te reserveren via de website van Escape Room NDSM Amsterdam. Je kunt met iDeal of creditcard betalen en na afronding ontvang je per e-mail de bevestiging. Het is raadzaam om minimaal 1 dag van te voren te reserveren.

Locatie
De locatie van Escape Room NDSM Amsterdam is aan tt Vasumweg 26 op ongeveer 10 minuten lopen vanaf De Pannenkoekenboot Amsterdam. Voor de deur is voldoende (betaalde) parkeergelegenheid.

Wat is een Escape Room?
Een Escape Room is een spel waarbij je met je medespelers wordt opgesloten in een kamer. Dit levende spel kun je samen met vrienden, collega’s of familie spelen. Het doel is om binnen 60 minuten uit de kamer te ontsnappen door puzzels op te lossen. Het spel is uitdagend en het lukt zeker niet alle groepen om te escapen… Durf jij de uitdaging aan?

Boek een Escape Room


If you wish to pay by invoice and your group is smaller than 20 persons, we will charge € 25,- administration fee.

Boek nu Wij zoeken collega's! Cadeaubonnen

Vul hier je gegevens in en we bellen je terug

Bel me terug