Brunchvaart

Prijzen

Volwassenen:

Online € 23,50

Kinderen van 3 t/m 11 jaar:

Online € 18,50

Indien je de tickets aan boord afrekent, betaal je € 2 per persoon extra. Prijzen zijn exclusief drankjes en € 0,66 vermakelijkheidsretributie per persoon.

Boek nu online

  • Rondvaart van 1½ uur
  • Onbeperkt pannenkoeken eten!
  • Broodjes en verschillende soorten beleg
  • Salades

Geniet samen van een gezellige, 1½ uur durende brunchvaart met de Pannenkoekenboot Amsterdam. We varen over het IJ en langs het imposante centraal station.

In een ongedwongen sfeer kun je onbeperkt genieten van het pannenkoekenbuffet. Op het buffet staan versgebakken naturel, appel- en spekpannenkoeken én allerlei gerechten om de pannenkoeken mee te garneren, zoals kaas, ham, vruchtjes, jam en eitjes. Het brunchbuffet is uitgebreid met broodjes, verschillende soorten beleg en salades.

De brunchvaart is ideaal om de zondag op een gezellige manier te starten samen met familie en vrienden!

Vertrektijden:
van 10.30 tot 12.00 uur
– op 1e Pinksterdag (zondag 9 juni)
– op 2e Pinksterdag (maandag 10 juni)

Check hier de actuele vertrektijden en beschikbaarheid.

Reserveren:
Wij raden je aan om je ticket direct online te boeken waardoor je zeker bent van een plaats aan boord van de Pannenkoekenboot. Boek je ticket (ruim) van te voren om teleurstelling te voorkomen.

Vertreklocatie:
De opstapplaats van Pannenkoekenboot Amsterdam is Ms. van Riemsdijkweg in Amsterdam Noord (navigatie: Ms. van Riemsdijkweg 33). De Pannenkoekenboot is bereikbaar met de pont en er is (betaalde) parkeergelegenheid. Voor meer informatie over de bereikbaarheid, kijk op de pagina Vertreklocatie.

Boek nu online


If you wish to pay by invoice and your group is smaller than 20 persons, we will charge € 25,- administration fee.

Boek nu

Vul hier uw gegevens in en wij bellen u terug

Bel me terug