Je bent nu hier Pannenkoekenboot Amsterdam > Exclusieve vaart

Exclusieve vaart

Iets te vieren? Een uitje met het bedrijf? Een jubileum of een verjaardag voor de hele familie? Huur dan voor het hele gezelschap de Pannenkoekenboot af. Dat is ook mogelijk – buiten de vaste afvaartijden – op diverse dagen en tijdstippen. In totaal kunnen er maximaal 150 passagiers mee. Wil je zelf een boottocht uitstippelen? Dat kan, in overleg met de kapitein! Ook een speciale feestavond of dagtocht op maat behoort tot de mogelijkheden van de Pannenkoekenboot.

Vraag een offerte aan

Speciale feestavond of een dagtocht op maat?

Ook een speciale feestavond met een extra uitgebreid buffet of een dagtocht geheel op maat behoort tot de mogelijkheden van de Pannenkoekenboot. We kunnen de rondvaart volledig voor u regelen. We hebben voor elk wat wils! De Pannenkoekenboot exclusief huren kan al vanaf 30 personen voor een speciale rondvaart of dagtocht. Neem gerust contact met ons op en vraag naar onze mogelijkheden.

Meer informatie?

Wilt u meer informatie over het afhuren van de Pannenkoekenboot voor groepen van ongeveer 60 tot 150 personen, dan kunt u de speciale brochure voor gezelschappen downloaden of een offerte op maat aanvragen.

Voor de drankenkaart kunt u hier terecht.

P.S. uw familie, bedrijf of vereniging is tijdens de vaste afvaarten die op deze website vermeld staan natuurlijk ook van harte welkom. Er zijn dan weliswaar meerdere gasten aan boord, maar de bemanning zorgt altijd voor een aparte tafel voor u en uw gezelschap, zodat u gezellig bij elkaar zit.

Boek nu

Cadeaubonnen

Vul hier uw gegevens in en wij bellen u terug

Bel me terug